martes, 17 de julio de 2012

LOS TRABAJADORES /AS EN PARO OCUPAN LA OTG DE SEPULVEDA


C O M U N I C A T

Aquest matí un centenar de treballadors/es en atur i ciutadans/es solidaris han ocupat al crit de "Treball o prestació" l'Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) en Carrer Sepúlveda n º 156, per protestar contra el "cop de d´ Estat"  a la prestació contributiva d'atur i als diversos subsidis que tenen dret després d'esgotar la prestació, també contra la criminalització de les persones en atur a les quals no es respecta la "presumpció d'innocència" i poden patir la suspensió arbitrària de la seva prestació amb la simple observança de mers "indicis" de frau.
L'acció que ha durat prop de dues hores s'ha desenvolupat pacíficament i ha comptat amb la simpatia del personal de la pròpia OTG i les persones en atur que durant aquest temps feien gestions.
A l'Assemblea que s'ha desenvolupat a l'interior de l'OTG s'ha denunciat les retallades decretats pel Govern de Rajoy, que també afecten els empleats públics, i s'ha reivindicat la gestió pública de l'ocupació davant la seva privatització a través de les ETT, s.
També s'ha informat de la Iniciativa Legislatura Popular per una "Renda garantida Ciutadana" en compliment de l 'article 24.3 del Estatut d'Autonomia, que serà presentada en roda de premsa el proper dijous 19 de juliol, a les 11:15 hores, Planta 3 ª, al carrer Rivadeneyra n º 6.
Després de trucar a participar en la mobilització unitària de protesta contra les retallades el proper dijous 19 de juliol, a les 19 hores (inici Plaça Catalunya cantonada Ronda Sant Pere, al costat de Cort Anglès), ha finalitzat l'ocupació.
Barcelona 17 juliol 2012

Coordinadora d'Assemblees i col · lectius de treballadors / es en atur de Catalunya

 Calendario de Asambleas de Parados/as de Barcelona:


Todos los jueves de 10- 12 h. C/SANT PERE MÉS BAIX, 70 (BCN) Metro: Línea I (URQUINAONA)


- Contacto: Jordi Torelló: 677095248


- E- mail: paradoparada@yahoo.es
Assemblea de treballadors / es en atur de Barcelona


(versión castellano)
C O M U N I C A D O

Esta mañana un centenar de trabajadores/as en paro  y ciudadanos/as solidarios han ocupado al grito de “Trabajo o prestación”  la Oficina de Treball de la Generalitat (OTG) en Calle Sepúlveda nº 156 para protestar contra el “hachazo” a la prestación contributiva de desempleo y a los diversos subsidios  que tienen derecho tras agotar la prestación, también contra la criminalización de las personas en paro a las que no se respeta la “presunción de inocencia” y pueden sufrir la suspensión arbitraria de su prestación con la simple observancia de meros “indicios” de fraude.
La acción que ha durado cerca de dos horas se ha desarrollado pacíficamente y ha contado con la simpatía del personal de la propia OTG y las personas en paro que durante ese tiempo realizaban gestiones.
En la Asamblea que se ha desarrollado en el interior de la OTG se ha denunciado los recortes decretados por el Gobierno de Rajoy, que también afectan a los empleados públicos, y se ha reivindicado la gestión pública del empleo frente a su privatización a través de las ETT,s.
También se ha informado de la Iniciativa Legislatura Popular por una “Renda Garantida Ciutadana” en cumplimiento del artº 24.3 del Estatut de Autonomía, que será presentada en rueda de prensa el próximo jueves 19 de julio, a las 11:15 horas, Planta 3ª, en Calle Rivadeneyra nº 6.
Tras llamar a participar en la movilización unitaria de protesta contra los recortes el próximo jueves 19 de julio, a las 19 horas (inicio Pza. Catalunya esquina Ronda San Pedro, junto a Corte Inglés), ha finalizado la ocupación.
Barcelona 17 de julio 2012

Coordinadora de Asambleas y colectivos de trabajadores/as en paro de Catalunya

Principio del formulario


No hay comentarios:

Publicar un comentario