miércoles, 27 de noviembre de 2013

ZF: ATUREM EL DESNONAMENT DE ANNA CASTELLS! El dijous 5 de Desembre a les 9 hores al Carrer del Foc 88, cantonada Passeig de la Zona Franca

 

 

El dijous 5 de Desembre a les 9 hores al Carrer del Foc 88, cantonada Passeig de la Zona Franca (Parada de bus del Bauhaus pel 9,109, 37 i V3)

____________________________________
El proper dijous dia 5 de Desembre a partir de les 9 hores està previst que s’executi el desnonament d’ Anna Castells del seu habitatge al carrer del Foc núm 88.
El motiu del desnonament, és que Anna Castells, va ser victima d’un frau al comprar el seu habitatge i, ara després d’un llarg procés el Jutjat ha estimat que l’escriptura de compra del pis és nul·la i s’adjudica a l’Inmobiliària.
Anna Castells, és veïna de la Zona Franca i té una discapacitat auditiva d’un 75%. Té un fill de 9 anys.
Anna ha solicitat que l’Ajuntament de Barcelona li concedeixi un habitatge social de lloguer, però l’Ajuntament alega que com té un salari molt baix no reuneix els requisits per tenir accés a aquest tipus d’habitatge.
Comuniquem a tot el veïnat de la Marina/Zona Franca, així com a totes les persones solidàries perquè el proper dijous dia 5 de desembre a les 9 hores col·laborin al carrer del Foc, 88 per a impedir que s’executi.
Assemblea del 15-M (LA MARINA-ZONA FRANCA)
Assemblea de persones en situació d’atur de La Marina
_________________________________________
¡PAREMOS EL DESAHUCIO DE ANNA CASTELLS!
El jueves 5 de Diciembre a las 9 horas en la Calle/Foc, 88, esquina con el Pº de la Zona Franca (Parada del Bauhaus de los autobuses 9,109, 37  y V3)
_______________________________________
El próximo jueves día 5 de Diciembre a partir de las 9 horas está previsto que se ejecute el desahucio  de Anna Castells de su vivienda  de la Calle Foc, 88.
El motivo del desahucio, es que Anna Castells, fue víctima de un fraude al comprar su vivienda y, ahora después de un largo proceso un Juzgado ha estimado que la escritura de compra del piso es nula y se lo adjudican a una Inmobiliaria.
Anna Castells, es vecina de la Zona Franca y tiene una discapacidad auditiva de un 75% en cada uno de los dos oídos. Tiene un hijo de 9 años.
Anna ha solicitado que Ayuntamiento de Barcelona le conceda una vivienda social en alquiler, pero el Ayuntamiento alega que como tiene un salario muy bajo no reúne los requisitos para tener acceso a este tipo de vivienda.
Llamamos a todos los vecinos/a de la Marina/Zona Franca, así como a todas las personas solidarias  para que el próximo jueves día 5 de diciembre a las 9 horas acudan a la Calle/Foc, 88 para impedir que se ejecute este atropello.
Assemblea del 15-M (LA MARINA-ZONA FRANCA)
Asamblea de personas en situación de desempleo de La Marina

No hay comentarios:

Publicar un comentario